maanantai 9. elokuuta 2010

Pikkuneidille paita.

Pienet ihmiset ovat siitä ihania että niiden vaatteita ei kauaa tee. Paitsi minä ;) joka lykkää pienen paidan valmistumista päivästä toiseen ja siitä viikkoon ja melkein kuukauteen. Ja minkä takia? Päättelyn, inhoan yli kaiken päättelyä ja yhteen neulomista. Tekosyy jos mikä tästä roikkui vain 8 langan päätä ja yhteen piti ommella 3cm kummastakin hihan alusesta. Viimein minulla on valmis pikku tytön paita pöllöineen, ohjeessa pöllöt olivat vain edessä mutta tähän ne lipsahtivat taaksekkin. Lanka on Löytö tavara talosta Lara nimistä puuvilla lankaa ja melkein tuli yhdestä kerästä viimeistä 4cm varten piti aloittaa uutta kerää joten lasken että teko kustannukset olivat noin 3€
Ne pöllöt ja väri on oikeasti vaalean violetti kumpikaan kuva ei tee värille oikeutta. Tämä on siis lähdössä pienelle 1vuotiaalle pikku neidille toivotaan että on mieleen ;)

2 kommenttia:

  1. Tulinpa vastavierailulle näin virtuaalisesti! Kaikkea kivaa täältä löytyikin. Pöllöpaita on tosi söpönen.

    Toivottelen sulle hyvää sukkasatoa ja lisää keikkoja Salon suuntaan. Toivotaan kuitenkin vähemmän kommelluksia:-)

    VastaaPoista
  2. Toivotaan ;) Urheiluporukoita ainakin tuodaan Saloon pelailemaan joten silloin ainakin. Jännitän tässä juur mitä kommenttia saan tuosta Pöllö paitulista kun se on nyt viimein tavoittanut käyttäjänsä. Pitkähiaisen bodyn päällä varmasti kiva. (tai sitten pitää tehdä kokoa isompi, multa vähän hämärtää minkä kokoisia vuoden vanhat olivatkaan)

    VastaaPoista