maanantai 27. joulukuuta 2010

Sukkasato sukkia!

Sukkasato sukkia tuli tänä vuonna aikas vähän ;) tai no enemmänhän näitä on mutta nämä olen ehtinyt kuvaamaan ja siirtämään koneelle. joten...
Nämä itselle. Novitan 7veikka raita langasta sukat jonka ensimmäisen tein hienosti kantapäässä lanka vaihtaa väriä juuri puolessa välissä, ja no arvaappa vaan kuin monesti jouduin purkamaan tuon toisen jotta saan täysin samanlaisen joutumatta katkaisemaan lankaa. Hullun hommaa ;) ja aikaa meni ja harvempi huomaa.
Ja lankaa noista omista jäi juuri tämän verran +yksi vaalean punainen pätkä. Nämä ovat siis kokoa 1vuotias serkun likka. Oma lapsi kun on kasvanut niin enään ei muista minkä kokoinen jalka on 1v tai ylipäätään kuin pitkiä ne on :) aina täytyy varmistaa.
Sitten ohutta omaan jalkaan jotta voi korkokengissä käyttää villasukkia. Lanka siis Drops Fabel ja aika hyvin meni kerissä kuviot kohdalleen, tosin valkkailin Menitassa aika kauan et löydän lähtöväreiltään kaks aika samanlaista kerää.
 Ja pikku miehelle reippaat raita sukat Novitan 7veikan ärtsy värit vihreä ja oranssi. Kah kummaa nää on kans pojan itse valitsemat värit ;) lohduttaudun sillä että vaikka lapset rakastavat värejä niin teini ikäisinä on vähän tasoittuneenpi väri maku. Ottaa silmiiin kutoa tälläisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti