sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Pesu ohjelma 7

Pieni välityö vaan;)
Novitan puro langasta nro.809Pakkasyö
Ja se täällä taitaa olla -23astetta.
Nämä ovat ihan novitan omalla ohjeella lasten kokoa eli 36s ja siitä ylöspäin.
Ajattelin että jos novitan ohjeisiin on luottamista niin näistä tulee mulle sopivat kun pojalle oli tarkoitus. Joten sitten vain pesu ohjelmaa valitsemaan. On meinaan sekavin pesukoneen ohjelma valitsin minkä oon nähnyt. Valitsin 7ohjelman tekokuidut ja sekoitteet 40astetta, näis pitäis aina mainita myös ajat (kone jauho varmaan 2,5h) Sain vihreän valmiiksi ja tuli uni välillä. Mutta lopulta näistä tuli kyllä aikas pienet. Katsotaan kun poitsu herää kuinka kävi ovatko sopivat vai tehdäänkö uudet.
Tässä vielä huovutettuna näppäimistön korkeus on siis 16cm.
Lankaa tosissaan kuluu kaksi kerää ja jääkin vähän. Todella vähän mietin tässä että kuin paljon tossuihin tarvitsee kun tuota on tuo ja viel 1kerä.
Tämän verran ;) käytössä ei siis ole vaakaa joten en osaa sanoa paljonko meni tai jäi.
Toinen lapanen on neulottu kerän sisältä päin ja toinen ulkoa koska ajattelin jos vaikka samat värit menisivät kivasti eri suuntiin mutta ei, näissä kerissä ei ollut mitään yhtäläisyyttä mistä olen aikas ylpeä koska kokemus purosta on toisenlainen.
(Kiva kun tuo kuva ei suostunutkaan kääntymään pystyyn)
Ja sitten se vihreä jonka väli työnä lapaset olivat näyttää nyt tältä.
Melkein valmis siis, paino melkein sanalla ;) kainaloista löytyy vielä reijät ja kakki langanpäät ovat vielä päättelemättä. ja näin se varmasti matkustaa täältä kotiinkin koska Äkäslompololta puuttuvat kokonaan käsityö kaupat nappikaupat ja kaikki sen kaltaiset. Eli tätä on turha haaveilla valmistuvaksi ennenkö päästään kotiin. No päätellä voisin langat ja ommella kainakosaumat. Jaksanko/viittinkö?
Ohje on siis dropsin oma, ja tämä on kokoa 2v pitkillä hioilla. Tosin käytin cascade 220 väriä:9461 ihana vihreä väri jolle nämä kuvat eivät tee oikeutta. Lankaa minulla oli 200g ja vieläkään en tiedä kuin paljon meni ja jäi mutta toisesta kerästä jäi väin pieni nytty mutta riitti miehustaan, hihat tein toisesta kerästä kyllä sitä varmasti hävisi 50% ehkä enemmänkin. kotona selviää ;)
Elikkäs tässä tämän yön saavutukset, olen aikas ylpeä ja tyytyväinen.
Jakku on ihana ja kunhan löytyy kivat napit ja viimeistelen, niin siitä tulee varmasti vielä ihananpi.
Mietin vaan mitä tehdä tuosta lopusta vaiko mitään, taidan laittaa pussiin odottamaan kotiin pääsyä.
Nyt hyvää yötä.
;)

2 kommenttia:

  1. Ne on sopivat Jee! Pikkasen vois olla pitempi varsi jotta ei karkaa haalarin hiasta mutta muuten hyvät. Nyt vaan kuivuisivat niin sais käyttöön. Uskaltasko pistää kuivaus kaappiin? ei taida vielä....

    VastaaPoista
  2. Pitää viel lisäillä et vihreän jakun kulutus oli 150g koska nuo loppukerät ovat 46g ja 4g ;)

    VastaaPoista