perjantai 27. toukokuuta 2011

Kevään 2011 Sny ja viimeinen paketti.

Tänään viimen olin aktiivinen ja toimitin oman viimeisen "paketin" omalle salaiselle ystävälleni ;) siis ihan ovelle asti. Oli ihana nähdä Ruiskaunokki ihan oikeasti myös.


Tältä se näytti hieman kostui ulkona (hieman satoi) lankojen alla pien ylläri ;)

Matkalla takaisin hain poikani tarhasta ja pakettini postista. oma enkelini/sny oli  Erika ja paketista löytyi


Ihana kukka kortti ja neulottu tiskirätti, tiskiharja, servettejä suklaata ja lankaa ;) Viron villan vyyhti kauniin vihreänä kiitos ihanasta paketista ja ihanista paketeista koko kierron ajalta toivottavasti vierailut blogissa jatkuu vaikka leikki loppui. Omat ystäväni kommentoivat usein puhelimessa mieluummin kuin blogissa joten tämä on ollut virkistävää.
Tiskirättiä olen miettinyt tehtäväksi joten kuin tilauksesta tuli, tosin olen myös miettinyt raaskisinko käyttää kaunista liinaa sitten rätin tapaan. ;) Joten katsotaan kuin pyyhin alkuun vain vesi ja mehu tahroja.
Tumma suklaa on...... kohta syöty!
Viron villasta tulee liivi päätin juuri pistän odottamaan jotta puikot vapautuu mutta korva merkki on nyt tehty.


Tämä oli ensimmäinen salainen neuleystävä kierto johon osallistuin ja olen siitä iloinen koska minulla oli ihana snyyy joka lahjoi minut hyvin, nyt menen tutustumaan hänen blogiin (kunhan raportoin ensin emolle kiitos ja anteeksi että tulee näin myöhään)

1 kommentti:

  1. Kiitos Ihanasta SNY-kierrosta! Oli erityisen kaunis teko tuoda paketti suoraan käteen. Blogisi on nyt säännöllisessä seurannassa!

    VastaaPoista