tiistai 8. helmikuuta 2011

Pilkki pipoja.

Elikkäs sillävälin kun asiakkaat ryntäs aamusta kohti säkylän pyhäjärveä, minä virittelin NCIS sarjan DVD soittimeen ja puikot ja langat syliin.
Ensimmäisenä poijalle kevät pipo Novitan Alpakka luxus langasta värit: 010 luonnonvalkoinen ja 068 beige.
puikot numero 3 ja tässä tais olla ihan ohjeen mukaiset silmukkaluvut ja kerrokset jotta päti 5v päähän.
Näitten kerien lopuista tulee varmasti vielä toinenkin pipo ja meitin mamma jo sellaisen tilaili itselleen. Alpakka on vaan niin ihanan pehmeää ;)
Sitten toinen Lanka on Menitan omaa Trend lankaa 50% villaa ja 50%akryylia puikkosuositus 8-12 made in italy by BBB Filati s.r.l for Oy Menita Ab 50g=n.50m
Elikkäs tein resoorin 1o1n nro.6 puikoilla ja vaihdoin sitten nro.9 puikkoihin malli siis sama kuin blogissa aijemmin olleissa pipoissa. Muistuttaa vaan enempi paskeria kun tekee tälläisesta paksusta langasta :) mulle käy kun pitää nuttura saada tänne sisään. Ensimmäistä kertaa neuloin kyseisestä langasta ja pipoon meni koko 50g aloituksesta jäi 10cm ja sama määrä lopetuksesta joten eipä jääny jämä nyttyrää.
Sitten sukkia :)
Lanka on novitan seiskaveikkaa ja kerä on ostettu varmaan silloin kun olin ala-asteella silloin värjäys näytti tältä. Nämä olivat siis kulkeneet kaikki nämä vuodet mukana niin että toinen sukka oli valmis ja toista oli 5cm vartta. Miten niin ufo? Purin siis sen valmiin sukan ja sen varren alun koska ikä päivänä käsiala ei olisi ollut samaa enään (hiukan tiukkaa oon silloin tehnyt) mutta samanlaiset perus sukat vahvennetulla kantapäällä jotta tulee kunnioitettua alkuperäistä ideaa.


Sitten jotain ihan uutta minulle  ;)
Tähän lähdin mukaan :) olen näitä käynyt kurkkimassa jo jonkun vuoden ja no miettinyt että pitäisikö vai ei. No nyt uskaltauduin mukaan ja helmikuun pakettia suunnittelen omalle sny-parilleni jännää.
Ja sain jo E-postikortin toiselta pariltani. Nuo e-kortit ovat kanssa aikas uusi tuttavuus kun nuo perinteiset pahviset ovat enenpi mun juttu :) Eli en siis ole edes tajunnut et.....
 Blogia muokkasin niin että "anonyyminä" pystyy nyös kommentoimaan, mutta toivon että muussa tapauksessa jos kommentoit niin käytät jonkin sortin nimeä :)
Sny kevät 2011 osallistuu nyt olikos se 116 ihmistä kahlasin kaikki nuo blogit lävitse ja taas voi huomata kuinka taitavia ihmisiä täältä löytyykään. Mutta ei tarvitse pelätä ei tämä ollut salapoliisi työtä, ei haluan pitää yllärinä loppuun asti kuka parini on. Olen vain edelleen kiinnostunut siitä mitä muut käsillään tekee.

Mutta nyt unten maille.
Hyvää yötä kaikille!

2 kommenttia:

  1. Nyt pääsen kommentoimaan blogiasi, ilman että paljastus... Itsekin pidän enemmän tavallisesta etanapostista ja postikorteista. Nyt vain sattui iselle juuri tuolle viikolle reissu, eivätkä yhteystietosi tavoittaneet minua aikaisemmin, viimeisenä viikonloppuna havaitsin ettei blogiasi pysty kommentoimaan nimettömänä, joten siitä syystä e-kortti. Hyvä, että se tavoitti sinut kuitenkin! Ensimmäinen pakettisi alkaa olla kasassa, joten ensi viikolla sen pitäisi sinut tavoittaa!

    t:SNY

    VastaaPoista
  2. ;) Ei tarkoitus ollut arvostella E-korttia vaan ihmetellä miksi en ole siihen tutustunut siihen aijemmin. Harmittelin vain että e-korttiin ei voi vastata suoraan vaikka en tiedä mistä se tuli niin kyllähän siinä vois olla jokin suora lähetä kortti tämän lähettäjälle toiminto?

    VastaaPoista