torstai 17. helmikuuta 2011

Salaisen neule ystävän ensimmäinen paketti.

Helmikuu.
Elikkäs me oltiin kyläilemässä tuo su-ke välinen aika ja palatessa kotiin mainosten seasta löytyi ystävänpäivä kortti sny-pariltani. Sopii oikein hyvin aloitukseksi tähän ;)

Tänään sitten töistä tullessa lattialta löytyi kaksikin paketti korttia.
Jännityksellä postiin kuikuilemaan mitäs sieltä löytyy, toinen paketti oli sukkalanka ja nappi klubista mutta se toinen :) oli se Salaisen paketti.


Laatikosta paljastui 3kerää mustaa Viking Alpaca lankaa.
Väri 203
Joka siis 100%superfine alpakka
6-7mm puikot 50g=50m 12 silmukkaa = 10cm
Produced for
Viking of Norway
Made in Peru

Will I Be Pretty pipon ohje

Suklaa kahvia ;)
Tätä ollaan kylässä juur alkuviikko juotu ja mietin että pitäisi kotiinkin täydentää. Elikkäs nappiin meni.

Kiroileva siili kortti ja suklaata
Jossa kahvi ohjataan minulle ja suklaat saa kuulemma jakaa pojan kans.
Miten niin jakaa? Pikku ukko omi kummatkin ja ilmoitti et langoista saan tehä itselle, no sain lopulta kaks palaa kans. Toisaalta saa syyä sille kun nous tänään kuume niin olo on varmaan kurja ja suklaa piristi mieltä. (toinen siis säästös)

Lanka on ihanaa ja sitä en ole ennen käyttänyt, joten pikkaisen syyhyis aloittaa jotain ihan ittelle mutta muutama juttu pitää ensin tehä valmiiks niin sitten.
Ehkä tuo pipo johon ohjekin on?  Ja ohjeelle muuten löytyi myös heti lanka kopan päältä toinenkin lanka josta tuo pipo on tehtävä. Bc Garn Silkbloom fino jota tuossa on yksi kerä ja olen jo hetken miettinyt mihin yksi kerä riittää että mitä teen siitä.

Niin se toinen pienenpi paketti joka ei ollut sny vaan joku muu ;) sisälsi siis

Lehtivihreää (semisolid) käsinvärjättyä Pehmo-Puffa lankaa
Jossa siis 30% kashmir 70% merinovillaa
100g/300m
Ja kaksi lehti nappia.
Kuva vääristää kovin värejä lanka on oikeasti tummenpaa ja napit ovat oikeasti kyllä tummia mutta vihreitä eivät sinisen vihreitä niinkuin kuva väittää.

1 kommentti:

  1. Jei, paketti on saapunut! Täällä olenkin välillä käynyt kurkkimassa, joko näkyisi... :) Hauskoja pipoja olet neulonut! Pikaista paranemista pikku potilaalle, toivottavasti suklaa hieman piristi hänenkin mieltä!

    t:SNY

    VastaaPoista