maanantai 18. heinäkuuta 2011

Pastilli pipat


Toiveena oli 2v neidille vakoinen kesä pitsi pipa. ;) Langaksi valitsin yhden suosikeistani Baby bamboo se kun on bambu villa sekoite jossa on ihana kiilto, pehmeys ja se antibakteerisuus jotta hiki pipa puhdistuu hienosti tuulettamalla ja vasta lika pipa vipataan 40asteen pesuun.
No siis kun lanka oli valittu ja ohje löyretty, mä kuuntelin Tomppaa! porin jazzien bussiparkissa ja tikuttelin pipaa ;) ei huono tapa viettää ilta. Ja kato kuin hieno pipa tuli.


No sitten perjantaina selailin vanhaa novitan lasten lehteä niin löyty myös kiva pitsi pipa niin ja kun lankaakin oli..... Tikuttelin Paraisilla jalkapallokentän laidalla tämän vaalean punaisen unelman. Ilveksen tytyt kun pelas sateessa melkeen koko pelin oli pakotettu pysymään sisä tiloissa, onneksi auton voi ajaa nokka kentän laitaan kiin ;) Ja juinka kaunis on punainen pitsi pipa?


Lauantaina taas selailin vanhoja Moda lehtiä ja lankaa oli ;) niin hääkyytissä vammalan perämettiin syntyi "viimeinen" pipa  ja niin hieno on myös vihreä unelma.

Sunnuntaina sitten kattelin et alkaa näköjään nami lakko tehä tepposiaan kun  neulon ranskan pastilleja ja yhtään ei alkanu tekeen miel suklaata. Mut on kuulemma tehty niistä, tai niin ainakin Äitini sanoo on raskaus aikana kuulemma hyvin maistuneet. ;) Hyviähän ne on!

No nyt Maanantaina pikku neiti 2vuotta valitsi näistä ihanista vaihtoehdoista itselleen (äidin avulla) tuon valkoisen  ja (iha ite) vaalean punaisen, vaikka kyllä vähän huoletti että mitä Santra tekee sille vihreällä ja kenelle se menee? No siis vihreä näista etsii vielä kotia ja varmaan sen vielä löytää on niin kiva.

PS.Linja-auton siivoaminen lattiasta kattoon tällä säällä on tuskaa ja ihan pääätöntä, joten huomenna uudestaan. ;)

6 kommenttia:

 1. Heippa!
  Onks vihreä löytäny jo kodin? Meille mahtuis vielä!! Ja isommalle neidille tolla vaaleenpunasen mallilla, ehkä vaaleenpunanen tai turkoosi.. :)
  T: Perniön neidit

  VastaaPoista
 2. Tulinpas kurkkaamaan kaimani blogia. Löysin tänne Sukkasatoon ilmoittautumisen kautta.

  Kivat pipot ja kaunis tuolla aiemmin ollut vaaleansininen palmikkopaita. :)

  VastaaPoista
 3. Hei,
  Täällä sinun syksyinen SNY:si ilmoittautuu :). Tosi hienoja hattuja oletkin neulonut. Tutustun paremmalla ajalla tarkemmin blogiisi ja yritän koota sinulle paketteja, jotka miellyttäisivät sinua. Iloista alkavaa syksyä!
  Terveisin Sny

  VastaaPoista
 4. Tyrmäävän upeita pipoja!

  VastaaPoista