tiistai 23. elokuuta 2011

Salaisia Sukkia?


Viime keväänä viimeksi osallistuin tähän ja niin niin mukavaa oli etä pakko oli ottaa uusiksi. Nyt on ystävät jaettu ja leikki alkaa ;) hiukan jännittää aina tässä vaiheessa. Olen koko päivän miettinyt mistä kerään ensimmäisen paketin, hiukan on jo ajatuksia mutta vielä on ajatukset hajallaan.


Myös tässä olin mukana viime syksynä hiukan jälkimmäinen kuukausi silloin jäi unholaan kun tuli pipa kausi. Joten jos tänä syksynä nyt jaksasi neuloa koko kaksi kuukautta myös sukkia ;) 
Jep nyt siis vain odotellaan kahdeksan päivää jotta saa aloittaa.

5 kommenttia:

 1. Hei,
  Sama juttu, viime keväänä ekaa kertaa mukana ja oli niin kiva, että on pakko ottaa uusiksi. Minulla on vain vähän ikävä tapa jättää asiat viime hetkeen, eli odota vain kärsivällisesti; ihan varmasti paketti on tulossa.
  Snysi

  VastaaPoista
 2. Sama vika tuos viime tipassa mutta ajattelin jos voisin ottaa itseäni nyt niskasta ;) tai no.... kuun loppuun menee varmasti silti kun en osaa päättää mitä lopulta laitankaan matkaan.

  VastaaPoista
 3. Jännää varmasti! Mäkin olen eka kertaa SNYssä mukana, niin aluksi jännitti niin, että hyvä kun pysyi tuolilla. Nyttemmin olen jo rauhoittunut.

  VastaaPoista
 4. Hei,
  Onko lähettämäni sny-paketti päässyt perille? Ihmettelen vain, kun olen sen jo viikko sitten lähettänyt...
  Sny-ystäväsi

  VastaaPoista
 5. Sny on paketti perillä tämä täti vaan ei ole ollut anteeksi että olet saanut odottaa.

  VastaaPoista