tiistai 1. maaliskuuta 2011

Junaillaan.

Jep elämäni ensmäiset juna sukat.
Tänä vuonna lankaruuurun hyvän tekeväisyys tempauksena on tehdä juna sukat jokaiselle 2011 nokille syntyneelle piltille, Joten mukana talkoissa ensimmäisenä tuhoan sandnes mini palett kerän väri0967.
Pitkästä aikaa teen ihan sukat sukka puikoilla ja sen huomaa ;) puikon väli kohat näkyy kilometrin päähän. mutta kun kaikki 2,5 pyöröt on jossain työs kiin niin minkäs teet.
Mini Palett,han siis on 80%ull/wool 20%nylon eli perus sukkista 100g keräs on n.400m
Ja sit päästään mun uuteen leluun joka mahtu kuvaan kans. Keittiö vaaka! yks sukka painaa 12g pari siis 24g kuvassa näkyvien lisäksi toinen samanlainen pari jäi jo työpaikan pihalla meitin korjaamopäälikön taskuun. (heillä kun kohta on kans käyttöä tälläisille) niin kerästä on viel jäljel 51g joten viel 2parii tulee. ;) Eli yht 4 parii yhestä kerästä.

Ja kuin pienii noi onkaan?

Sitten viel jotain loppuun saatettua.

Mun loma neule sai sydän napit.

Ja sama viel lähempää.
Salossa ollessa salon nappikaupasta, siit anjaliinin vierestä jäi mukaan ihan mututuntumalla 6kpl vihreitä sydämmii ja sopivathan ne. Tämä myös löysi jo kodin pienen Sara tyttösen luota toivotaan vaan ihania mekko säitä meinaan näkisin tämän niin jonkin kivan mekon päällä auki tai kiinni ihan sama.

Nyt sitten kaivelemaan karkkipurkkia että mistä muusta nöttösestä riittää junasukkiin.

2 kommenttia:

  1. Onpa ihanan väristä lankaa ja kaunis malli tossa villatakissa! Mekkokelejä täälläkin kovasti jo odotellaan...

    t:SNY

    VastaaPoista
  2. Toi oli kuva vähän vääristää väriä oli vaaleampi keväisempi luonnos. Malli oli dorpsin olikohan tuol edellises sen tietoja enemmän. Todella nopea työ siis, ja ei niit mun vihaamia saumoja juur ollenkaan ;)

    VastaaPoista