sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Pipaa syntyy taas ;)

Tällä kertaa valmistui tychus Aureasta ja menekki oli koko 50g vyyhti. Olin ajatellut että tämä menisi jollekin ystävälleni mutta päättelyä kun tein tuolla vanhempieni luona niin isäni innostui tästä. kysyi saako pitää sopii kuulemma hienosti hänen harmaaseen hiusten väriin. No eihän siinä voinut kieltäytyä vaan totee et voin tehdä paksummankin pakkasten varalle.
Joeten tämä alempi pipa on sitten Alfa langasta samanlainen kuin aikaisemmin pojalleni novitan ohjetta muokaten tehty paksumpi pipa. Saa olla samiksii ;) Kummatkin pipat kuvattiin pojan päässä kun ajattelin et näin on helpompaa, no oishan se voinut olla jos ei toinen ois niin meneväinen.

Nyt ollut puikoilla junasukkia :) tässä oikeen jämälangan loppuun käytön taidon näyte. Siin on jämät äitin sukista ja pojan sukista jaoin nyttyset kahtia ja juur ja juur tein sukan nyt pitäis noita toisista puolikkaista tehä sama taikatemppu. värit sopivat yllättävän hyvin yhteen ja näyttäis helposti et oiskin samaa lankaa.
Yhteis paino siis 24g

2 kommenttia:

  1. Ihanaa naistenpäivää sinulle SNY:ni! Hauska idea käyttää jämälankoja noihin junasukkiin, ettei jää kauheasti jämäkeriä pyörimään nurkkiin.

    t:SNY

    VastaaPoista
  2. Noi junasukat on niin söpöt.ja sopi hyvin toiselle kaksosista ;)

    VastaaPoista