tiistai 15. maaliskuuta 2011

Pientä kivaa puikoilla.


Jep tiiän et on kevät tulossa mut taas kauluri ;)
Minä ainakin tarviin näitä viel pitkälle kevääseen.

Elikkäs Drops Alpaca Boulclé lankaa 80%alpakkaa 15%villaa 5%nylon 50g=140m
Tässä siis 150 silmukkaa ja ensin oli ajatus että ihan simppeli suora mutta eihän se olisi ollut niin kiva kun makkara joten 5kerrosta aina oikeen ja 5kerrosta aina nurin n.40kerrosta tuli kerästä ja se ihan riittävä tämän kokoiseen huiviin.


Hiukan on huono kuva kun mallipää ei oikein pitänyt tehtävästään :)
Testasin siis sny,n lähettämää wil i be bretty ohjetta Teeteen alpakka langasta ihan täysin on ohjeen mukaiset silmukat niin hienosti sopii tuollaisen noin 5v päähän. Hän ottaa tälläisen mutta vihreänä ;) oli huomautus tästä "tyttöjen" piposta joten ostin jo Mini duet kerän vihreänä tuohon odottelen. Tähän vielä kukkanen ja sitten sijoitus koti, sopii siis minunkin päähän mutta on napakka.


Huopa hatut olen tehnyt jo aikaa sitten muttaovat unohtuneet kaappiin ehkä siksi että etsin sopivaa sinistä samettinauhaa tuonne huovutetun nyörin alle jotta lopputulos olisi vielä parempi.

Jälkimmäinen sitten viininpunainen vaikka kuvassa on... noh.
Ehkä se että kaataa kaffe kupin käsilaukkuun ei tee hyvää sen sisällölle mukaan lukien kamera.
Tähänkin kaipaan vielä jotain mutta mitä se hakee vielä muotoaan, itse hattu on aivan ihana ja lämmin. Mummu hattu niinkuin siskoni tätä kuvaili.

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo kuva pojasta! Lupasiko hän huolia myös kukan omaan pipoonsa? :) Tollanen kauluri olis täälläkin testauslistalla, tosin multa ei valmistu näitä töitä ihan samaan tahtiin kuin sinulta, joten taitaa se jäädä ensi talveen... Tällä viikolla kannattaa myös kyttäillä posteljoonia, pitäisi olla postia tulossa sinne suuntaan! Ihania kevät päiviä sinne!

    t:SNY

    VastaaPoista
  2. Koululaisia oltiin viemässä ellivuoreen alkuviikosta. Nuhaisena kun tuo mäki ei oikeen kutsu niin siellä tuon kaulurin tikuttelin. Elikkäs jos olisi yksi ilta rauhaa niin kyllä tuollaisen kutoo. Teetee Cacaosta opetin ystävälle tämän kun oli noistaa edellisistä käsitöistä sit vierähtänyt aika.

    VastaaPoista